Sukrin+
Klikk på bildet for større versjon

Sukrin+

Sukrin+ er Sukrin som er smeltet sammen med Stevia. Dette gir et 100 % naturlig søtningsmiddel med 2 x søtheten til sukker.


NOK 74,00

Utsolgt


Produktinformasjon

Sukrin+ er Sukrin som er smeltet sammen med Stevia. Dette gir et 100 % naturlig søtningsmiddel med 2 x søtheten til sukker.

Sukrin+ kombinerer sukkerkonsistensen til Sukrin med Stevias søthet. Sukrin fjerner den bitre bismaken som kan kjennes i en del Stevia-produkter. Både Sukrin og Stevia er kalorifrie produkter og Sukrin+ gir ikke noe utslag på blodsukkeret!

- Dobbelt så søtt som sukker
- 100% naturlig
- 0 kalorier
- 0 karbohydrater
- Påvirker ikke blodsukkeret (0 GI)
- Konsistens som strøsukker


Sukrin+ er dobbelt så søtt som sukker og skal derfor brukes i halv mengde. Dette gjør at du kan erstatte alt sukker i de fleste bakverk med Sukrin+ og fortsatt beholde saftigheten og den gode smaken.


Både Stevia og Sukrin er 100% naturlige produkter. Stevia er en naturlig søt urt som har vært brukt som søtningsmiddel i Amerika og Asia i mange år. Etter grundig gjennomgang og testing ble Stevia godkjent for bruk i mat i EU desember 2011. Norske myndigheter vil også komme med en godkjenning i løpet av 2012. Funksjonell Mat har fått dispensasjon til å selge Sukrin+ inntil denne godkjenningen trer i kraft. Både utvinningen av søtstoffene, og sammensmeltingen foregår i naturlige prosesser, og det finnes ingen kunstige tilsentningsstoffer i Sukrin+


Stevia som brukes i Sukrin+ har minst 97% konsentrasjon av Rebaudioside A. Rebaudioside A er det stevioglykosidet med renest søtsmak, og som ligger nærmest smaken av sukker. Når vi smelter Stevia inn i hver enkel Sukrinkrystall oppstår en god effekt ved at de to søtningsmidlene forsterker hverandres positive egenskaper. Sukrin+ gir en rund, ren sukkersmak og er et naturlig og sunt alternativ alle steder du ellers ville bruke sukker.

SE OGSÅ

Sukrin

Sukrin er et 100% naturlig, trygt og kalorifritt alternativ til sukker og kunstige søtstof

NOK 69

Kokosblomstsukker 400 G

Økologisk kokosblomstsukker fra Økosjokolade. Kokosblomstsukker er det samme som palmesukk

NOK 99